20221110_114303.jpg

Koulutuksen kautta Komfovent yhteistyö tiivistyy

Uudenmaan Automatiikkahuolto oli tutustumassa Komfoventin tehtaan toimintaan loppuvuodesta 2022. Samalla päivitettiin taitoja Komfovent laitteiden osalta, kun pääsimme tutustumaan uusiin laitteisiin tarkemmin ja saimme kattavan koulutuksen koneiden automatiikkaan.

Komfovent on lisännyt laitemyyntiä Suomessa jo useamman vuoden ajan. Tästä johtuen käyttöönoton ja huollon tarve on lisääntynyt ja yhteistyökumppanille on ollut tarvetta. Komfoventin oma huolto-osasto on laajentunut, mutta kiireellisiin ajankohtiin tarvitaan lisäkäsiä. Tässä Uudenmaan Automatiikkahuolto on ollut erittäin suurena apuna. Kaikkiin pyyntöihin on vastattu välittömästi ja ammattitaitoinen asiantuntija saatu paikalle nopeasti.

-Olemme jo yrityksen alusta asti panostaneet huoltotoimintaan ja yhteistyö Komfoventin kanssa on yksi tärkeä osa tätä. Ilmanvaihtokoneet tulevat kohteisiin usein pakettikoneina, omalla automatiikalla. On tärkeää, että käyttöönotossa ja liittämisessä kiinteistön automaatiojärjestelmään on mukana tekijä, joka ymmärtää molempien järjestelmien toiminnan. Tämä helpottaa kaikkien tekemistä ja tästä syystä Uudenmaan Automatiikkahuolto haluaa olla mukana kehittämässä toimintaa Komfoventin kanssa, sanoo UAH:n toimitusjohtaja Pasi Elolampi.